top of page
Οικογενειακή επιχείρηση η οποία ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2020 λαμβάνοντας υπόψη την μακρόχρονη εμπειρία της οικογένειάς μου για το γλυκό άγριο τριαντάφυλλο, άλλων γλυκών κουταλιού, καθώς και την ευχαρίστηση που μας προσφέρει η ενασχόλησή μας σε όλο το φάσμα λειτουργίας της. Παρότι λοιπόν σπούδασα μηχανολόγος μηχανικός στο Πανεπιστήμιο Πατρών, η αγάπη μου για τον πρωτογενή τομέα, σε συνδυασμό με αυτό το μοναδικό και ιδιαίτερο σε επεξεργασία και γεύση γλυκό από άγριο τριαντάφυλλο, το οποίο παρασκευάζεται-συσκευάζεται αμέσως μετά την πρωινή συγκομιδή του και που η οικογένειά μου με βάση την ξεχωριστή τοπική μέθοδο έφτιαχνε για το σπίτι, συγγενικά καθώς και φιλικά της πρόσωπα, με έκαναν να ασχοληθώ επαγγελματικά με την παρασκευή του.
Η ονομασία περιλαμβάνει τις λέξεις “ garden “ , κήπος, και την λέξη “eden”, Εδέμ, παραπέμποντας στον Κήπο της Εδέμ. Επιλέχτηκε ως ιδέα για να προσδώσει τη σημασία που δίνουμε στη φύση και κατ' επέκταση στα φυσικά και αγνά προϊόντα μας.
Το κτήμα μας με τις άγριες τριανταφυλλιές βρίσκεται δίπλα στο ποτάμι Μεγανίτης στην κοινότητα Δημητρόπουλο, 3 χιλιόμετρα δυτικά της πόλης του Αιγίου, περιοχή ιδιαίτερου κάλους. Οι μοναδικές πεντακάθαρες παραλίες, το πανέμορφο φαράγγι του Βουραϊκού με το τρενάκι (οδοντωτό), και τα χιονισμένα τους χειμερινούς μήνες βουνά, συνθέτουν μια πανέμορφη καταπράσινη περιοχή, στην οποία καλλιεργούνται και εξάγονται εσπεριδοειδή, σταφίδα, ελαιόλαδο, κ.α.
Έχουμε ήδη ξεκινήσει με τις ίδιες ξεχωριστές συνταγές να παρασκευάζουμε και άλλα γλυκά και μαρμελάδες, όπως περγαμόντο και άγριο βύσσινο, πάντα με γνώμονα τη σταθερή ποιότητα κάθε γλυκού και τον παραδοσιακό του χαρακτήρα, χρησιμοποιώντας αγνά υλικά χωρίς συντηρητικά και χρωστικές ουσίες.
Με σεβασμό στους συνεργάτες μας και τους καταναλωτές !
Γεώργιος Κουτσουπάγας
bottom of page